29.10.2013

Ensiesiintyminen ja askel aikuisuuteen

Viikko sitten sunnuntaina Olga ensiesiintyi näyttelykehässä, mistä ei juurikaan jäänyt kerrottavaa jälkipolville. Iholle änkeävä vieras täti odotetusti hitusen hermostutti neitiä, mutta kun hän päätti tarjota aloittelevalle starballe tilaisuuden tehotreeniin seisottamalla sitä pöydällä ikuisuuden huomattavan kauan itse huohotusetäisyydellä pönöttäen, paisui puupin jännitys aidoksi ahdistukseksi. Tuomarin tarkoitus oli hyvä, mutta toteutus kusi, ja eräs alati viuhtova häntä lakkasi heilumasta.

Tuskaisen tuokion tulos oli PEK 4, ja kokonaisuudessaan melko mitäänsanomattoman arvostelun loppukaneetiksi oli kirjattu "Reippaasti esitetty." Varsin veikeä ilmaisu pärstä punaisena ja hikijoki selkää pitkin virraten kontanneesta handlerista.

Tänään päätin vihdoin uhkarohkeasti evätä Olgalta oikeuden sisävessaan - puuhis ei ole tarvinnut sellaista enää aikoihin, vaan on työpäivieni aikana lähinnä syventynyt paikallisuutisiin lukemalla sanomalehdet perusteellisesti. Mikäli tämän yleissivistävän aktiviteetin poistaminen kuitenkin saa sen suuntaamaan mielenkiintonsa sisustussuunnittelusta arkkitehtuurisiin ratkaisuihin, palaa aina yhtä trendikäs paperimattomuoti talouteemme nopeammin kuin kääkkälapsi ehtii räjäyttää WC-paperirullan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti