12.1.2016

HSKH:n kilpailut 6.1.2016 - Pitäydy suunnitelmassa!

Uusi kisavuosi korkattiin heti loppiaisena HSKH:n hipoissa Ojangossa. Päivän ponnistelut aloittanut Jari Suomalaisen tuomaroima C-rata näytti teoriassa tältä:


Selvisimme sipaisusta periaatteessa perusvarmalla perustekemisellä, joskin sain taas muhevan muistutuksen siitä, ettei ohjaussuunnitelmaansa kannattaisi käpälöidä juuri ennen starttia: olin ajatellut kiertää sekä A:n että hypyn 15 oikealta puolelta ja lähettää Olgan sen jälkeen takaakiertoon, mutta heikkona hetkenä päätinkin pysyä vasemmalla ja yrittää valssia väliin 15-16 vain huomatakseni, että en ehdi, en kertakaikkiaan ehdi. Hituroinnistani hämmentynyt hilluhiiri jäi onneksi kyselemään suositeltuja suuntimia, joten sain sen tökerösti törkättyä kuudentoista yli, mutta sössimiseen suttaantui sekunteja.

Käytännön toteutus puolestaan näytti siis tältä:

Tulos 0/-4,00 sijoituksella 9/44. Kiitos Marjolle kuvaamisesta!


Kari Jalosen ideoimalla B-hypärillä hylkäännyimme heti nelosputken väärään päähän, mutta muuten kyseinen kirmalointi oli kokonaisuutena kiitettävä, ja olin kovin kiehtoutunut kepeille puristetun pakkovalssin pätevyydestä. C-radalla arvoin pohdin hypyn 9 optimaalista ohjausta ja päätin valita kahdesta pahasta paremman, kun asia olisi akuutisti ajankohtainen, mutta lopulta esteelle saavuttuamme Olga ehti ohjeistusta odotellessaan ponnahtaa meno-paluuna riman yli. Tämäkin hyljätty suoritus oli kuitenkin minusta mainio, tosin kartanlukuvastaavan on nyt syytä pitää perusteellinen palaveri peilissään poseeraavan pellen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti